Malaysia Sports Betting – Pique Meletak Jawatan Dari Sepanyol

Malaysia Sports Betting - Pique Meletak Jawatan Dari Sepanyol

Ketika Barca mengalahkan lawannya 3-0 pada hari Ahad, kemenangan itu termasuk Malaysia Sports Betting adalah satu yang kosong untuk bek, yang pecah ketika berbicara kepada wartawan setelah pertandingan
Seorang emosi Gerard Pique menawarkan peletakan jawatannya dari pasukan kebangsaan Sepanyol berikutan hari di mana wilayah Catalunya dilanda keganasan antara pemilih dan polis pemilih.
Dunia terkejut pada hari Ahad oleh rakaman polis nasional Sepanyol yang menyerang para penunjuk perasaan di seluruh rantau ini, dengan beberapa pertempuran hebat yang terjadi di ibu kota Catalonia, Barcelona.

Satu referendum kontroversi mengenai kemerdekaan Katalan adalah titik balik untuk insiden, dengan lebih daripada 400 orang setakat ini dilaporkan cedera dan pertembungan La Liga Barcelona dengan Las Palmas bermain di belakang pintu tertutup.
Dan walaupun Barca beraksi dengan kemenangan 3-0, Pique tidak dapat menyembunyikan kemarahannya sebelum mengundi dirinya sebelum perlawanan, dan mencabar pengkritik pendirian pro-Catalannya di RFEF dan pasukan kebangsaan.

“Jika jurulatih atau mana-mana pengarah Persekutuan berfikir bahawa saya masalah untuk kebangsaan, saya akan mengetepikan sebelum Piala Dunia,” pertahanan, yang kelihatan bergerak dengan peristiwa hari ini, memberitahu pemberita pada wisel terakhir.
“Ia merupakan permainan yang sangat sukar untuk bermain, pengalaman paling buruk dalam kerjaya profesional saya.
“Saya dan saya rasa seperti orang Catalan dan hari ini saya bangga dengan penduduk Catalunya.
“Kami bukan minoriti, terdapat berjuta-juta kami, kami bukan orang jahat, kami hanya mahu mengundi.”